Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارقان و کلاهبرداران با شگرد‌هایی رمز پویا را هم دور زده و حساب‌ها را خالی می‌کنند.

به گزارش خراسان، از روزی که رمز پویا برای جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز و به اصطلاح فیشینگ اجباری شد، طبق آمار در ماه‌های اول بسیار هم موفق عمل کرد، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد این کار هم نتوانسته به‌صورت کامل جلوی سارقان و کلاهبرداران را بگیرد و آ‌ن‌ها حتی با وجود فعال شدن رمز پویا، دست به سرقت از حساب مردم می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل قصد داریم برخی از روش‌هایی را مرور کنیم که سارقان با وجود فعال بودن رمز پویا توانسته اند حساب عده‌ای را خالی کنند.

فیشینگ چیست؟

برخی در خرید‌های اینترنتی وقتی وارد صفحه‌ای می‌شوند و با کلیک کردن روی دکمه ارسال رمز پویا، پیامک بانک را دریافت می‌کنند، خیال‌شان راحت می‌شود که خبری از کلاهبرداری نیست؛ این در حالی است که هکر‌ها روی یک سرور، سامانه فیشینگ نصب می‌کنند.

این سامانه یک صفحه جعلی را به کاربر نشان می‌دهد و اطلاعات وارد شده توسط او از جمله شماره کارت، کد CVV ۲ و تاریخ انقضا را به بانک می‌فرستد.

در همان لحظه هم بانک به دلیل ورود اطلاعات از طریق سامانه فیشینگ، رمز پویا را برای کاربر ارسال می‌کند و فرد قربانی آن را وارد صفحه جعلی می‌کند. از این زمان تا پایان اعتبار رمز پویا، حدود دو دقیقه وقت برای سرقت و خالی کردن حساب وجود دارد.

چگونه در دام نیفتیم: حتما برای خرید از سایت‌های معتبر استفاده کنید و آدرس درگاه بانکی را ببینید که حتما وارد درگاه www.shaparak.ir بدون حتی یک حرف کم یا زیاد شده باشید و تا حد امکان در ثانیه‌های پایانی رمز پویا را وارد کنید.

اپلیکیشن‌های جعلی رمز ساز

از آن‌جایی که هر بانک از یک شیوه برای ارسال رمز دوم پویا به مشتری استفاده می‌کند و اپلیکیشن منحصربه‌فرد خودش را دارد، کلاهبرداران سایبری به سرعت از این فرصت استفاده می‌کنند.

این افراد با طراحی اپلیکیشن‌های جعلی رمزساز و تبلیغ آن‌ها در اینترنت، اطلاعات کارت بانکی مردم را سرقت می‌کنند تا حساب آن‌ها را خالی کنند.

در این نرم‌افزار‌های جعلی، از کاربر اطلاعاتی مانند شماره کارت، کد CVV ۲، رمز اینترنتی ایستا، تاریخ انقضای کارت و چیز‌های دیگر درخواست می‌شود و به‌راحتی به سرقت اطلاعات حساب بانکی کاربران اقدام می‌کنند.

چگونه در دام نیفتیم: این نکته را باید مد نظر داشته باشید که برای دریافت رمزپویا در هیچ نرم افزاری لازم نیست رمزتان را وارد کنید و البته سعی کنید نرم‌افزار مربوط را از سایت خود بانک تهیه کنید.

از طریق لینک‌های بد افزار

در این روش کلاهبرداری، فرد کلاهبردار از طریق پیامک از کاربر می‌خواهد وارد یک سایت شود و نرم افزاری را نصب کند. همین اتفاق کافی است که شما آلوده به یک بدافزار شوید و کلاهبردار در حالی که شما روح تان هم خبر ندارد به اطلاعات حساب، پیامک‌ها و هر آن چه روی گوشی همراه تان دارید، دسترسی پیدا می‌کند.

جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) یکی از همین موارد بود که پلیس فتا بار‌ها درباره آن هشدار داده است.

چگونه در دام نیفتیم: حواستان باشد روی لینک‌هایی که از شماره‌های ناشناس با عناوینی، چون سامانه ثنا، پلیس و ... می‌آید کلیک نکنید و نرم افزار‌های مورد نیاز گوشی تان را از محل‌های معتبر دانلود کنید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: رمز پویا هک کردن نرم افزار رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سارقان سیم و کابل در دام قانون

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، فرمانده نیروی انتظامی استان گفت: باند سرقت سیم و کابل با دستگیری۶ سارق و ۳ مالخر متلاشی شد که در این راستا سه خودرو هم توقیف شد
سردار امان الهی افزود: ارزش اموال سرقت شده بیش از ۲۰ میلیارد تومان و مس جمع آوری از کابل‌های سرقتی ۳ هزار و ۵۰۰ کیلو گرم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • سارقان سیم و کابل در دام قانون
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • سامانه بارشی امروز وارد استان می‌شود
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد