Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ابتدای امسال و همزمان با اجرای محدودیت در رفت‌وآمد ناشی از ویروس کرونا، سرویس فعال‌سازی غیرحضوری رمز اول و دوم پویا در بخش وب سامانه کیلید بانک آینده اضافه شده تا مشتریانی که از این برنامه استفاده می‌کنند، برای فعال‌سازی رمز پویا نیازی به مراجعه حضوری به شعبه و خودپرداز نداشته باشند.

به گزارش ایراناکونومیست-محمدحسین منوچهری، رئیس اداره مهندسی نرم‌افزار بانک آینده با اشاره به اینکه سرویس فعال‌سازی غیرحضوری رمز اول و دوم پویا در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ به بهره‌برداری رسیده، توضیح داد: «اکنون این سرویس قابل استفاده است و برای استفاده در سامانه کیلید، مشتری باید از طریق بخش وب سامانه موبایلی کیلید، اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سامانه پیشخوان نیز از طریق بخش «سایر خدمات»، منوی فعال‌سازی رمز پویا در دسترس است.»

او هدف از راه اندازی این سرویس را کاهش مراجعه مشتری به شعب بانک یا دستگاه خودپرداز بانک آینده برای فعال‌سازی رمز پویا، تکمیل سبد محصولات، توسعه خدمات بانکداری الکترونیکی و ارائه روش غیرحضوری برای بهره‌برداری توسط مشتریان خارج از کشور دانست.

رئیس اداره مهندسی نرم‌افزار بانک آینده درباره نحوه فعال‌سازی غیرحضوری رمز دوم پویا در سامانه کیلید توضیح داد: «مشتریان می‌توانند برای دریافت رمز پویا از طریق سامانه ریما یا پیامک اقدام و هر یک از این روش‌ها را بسته به نیاز خود فعال کنند. از آنجایی‌که عملیات به‌صورت غیرحضوری است، مشتری باید از طریق شماره موبایل خود یا شماره موبایل تعریف شده در سامانه‌های بانک، تایید هویت شود. بر این اساس، اگر شماره وارد شده در زمان فعال‌سازی با شماره موبایل اعلام شده در بانک تطابق نداشته باشد، امکان استفاده از این سرویس غیرحضوری فراهم نیست، اما در صورت تطابق، مشتری می‌تواند از سرویس غیرحضوری فعال‌سازی رمز دوم پویا استفاده کند. بدین ترتیب با دریافت و انجام فرآیندهای راهنمایی شده در سایت می‌تواند رمز پویای خود را فعال کند.»

او در پاسخ به این سوال که برای نصب سامانه کیلید نیاز به مراجعه حضوری است یا نه، توضیح داد: «برای نصب سامانه کیلید نیاز به مراجعه به شعبه نیست و از طریق سایت کیلید می‌توان این برنامه را نصب کرد، اما برای فعال‌سازی سامانه کیلید مشتری باید به شعب بانک برای احراز هویت مراجعه کند. لذا کاربرانی که تا پیش از این از سامانه کیلید استفاده می‌کردند، دیگر هیچگونه نیازی به حضور در شعب برای فعال‌سازی رمز دوم پویا وجود ندارد.»

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فعال سازی غیرحضوری رمز برای فعال سازی فعال سازی رمز سامانه کیلید دوم پویا بانک آینده رمز پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد

فرزانه گفت: تلفیق و قرارگیری اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب، ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسعود فرزانه، مدیر انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) درباره حال و هوای نمایشگاه کتاب اشاره کرد: در دوران پساکرونا و در ۲ سال گذشته خوشبختانه شاهد استقبال و اقبال مخاطبان و عموم علاقه‌مندان به رویداد نمایشگاه کتاب هستیم. از این رو، لازم است به منظور افزایش این روند مثبت و سازنده، با توجه به حضور رقبای جدی برای کتاب، ترویج کتاب و تبلیغ کتابخوانی از سوی افراد کتاب‌شناس و عناصر مرتبط با ناشران و کتابفروش‌ها در دستور کار قرار گیرد.

فرزانه همچنین با تاکید بر تلاش برای کم‌رنگ کردن شایعه گرانی کتاب در کشور (گران نمایی کتاب) ادامه داد: ضروری است کتاب‌های خوب و خوش‌خوان را معرفی کنیم و در جامعه گسترش دهیم.

به گفته او، باید از ترویج کتاب‌های سطحی و بی‌محتوا جلوگیری کرد و طعم کتاب خوب را به مردم چشاند تا مردم بدانند در این جسم بی‌جان چقدر معانی جاندار دیده می‌شود.

مدیر انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) همچنین نمایشگاه کتاب را بهترین موقعیت و شرایط برای آشتی دادن مردم با کتاب‌های خوب دانست که باید از آن بیشترین بهره را جست.

فرزانه با اشاره به اینکه روند اتصال و ارتباط مردم با نمایشگاه روند صعودی و افزایشی است، گفت: با این حال، تداوم و سیر صعودی آن منوط به اصل مهم «توجه به حقوق» خواننده است.

به گفته او، از جمله این حقوق علاوه بر صرف هزینه اختصاصی زمان برای خواندن آن، این است که کتب ارائه شده در نمایشگاه نباید نمای دورشان خوب باشد و نمای نزدیکشان خراب.

مدیر انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) این وضعیت را به زباله علمی، رعد و برق بی باران و مغازه خالی گشودن تعبیر کرد.

فرزانه معتقد است که کتاب خوب دچار پرگویی و بی‌محاباگویی و زبان‌چرانی نیست، چرا که این عوامل مخاطب را پس می‌زند.

او همچنین درباره کیفیت کتاب‌های عرضه شده در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: توجه به موضوع بهترنویسی به جای بیشترنویسی، بازنویسی، توجه به حقوق خواننده، ارتقای تکنیکی و فرمی شامل صفحه‌آرایی، طراحی گرافیک، چاپ و صحافی، تنوع بخشی به عناوین و تخصصی‌تر شدن آن‌ها ازجمله روند‌های بهبودیافته در نمایشگاه‌های اخیر است. لیکن باید استاندارد کتاب را تدوین و طراحی کرد.

فرزانه در این مورد توضیح داد: این استانداردسازی باید معطوف به ۲ قسمت باشد؛ یک، محتوای کتاب شامل ۳ لایه پژوهش، نگارش و ویرایش و دوم، فرم کتاب شامل فونت، صفحه‌آرایی متن، طراحی جلد، چاپ و صحافی تا بتوان بر اساس آن کتاب‌های استاندارد را شناخت و سره را از ناسره جدا کرد.

او به گردشگری ادبی اشاره کرد و ادامه داد: تلفیق و قرارگیری اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد.
به گفته مدیر انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی)، با توجه به اقبال عمومی در سطح جهان و با توجه به غنای فرهنگی و ادبی تمدنی ایران می‌توان از ظرفیت نمایشگاه کتاب در این خصوص بهره برد.

فرزانه ادامه داد: رونق فرهنگ کتابخوانی، دیدن مکان‌ها و موقعیت‌ها و عینیت یافتن انگاره‌های ذهنی در خصوص مولفان و نویسندگان، استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای جذب توریست‌های خارجی، دیدار با نویسندگان شهیر در قید حیات، ایجاد ارتباط و آشنایی با کشور از طریق کتاب و معرفی کتب مناسب به مخاطبان، بخشی از دستاورد‌های این رویداد و جریان فرهنگی است که می‌تواند به اقناع نگاه جستجوگرانه و عالمانه برای تطبیق آنچه در کتاب‌ها خوانده شده با واقعیت منجر شود.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • پیشخوان روزنامه‌های ورزشی ۱۷ اردیبهشت